• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورش چغاله بادام – طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه و آسون خونگی

    خورش چغاله بادام

    دستور پخت و طرز تهیه خورش چغاله بادام سنتی ایرانی :

    مواد مورد نیاز:

    • گوشت (خورشتی و بدون چربی) ۴۰۰ گرم
    • سبزی (شامل نعنا و جعفری (جعفری کمی بیشتر)) ۳۰۰ گرم
    • چاغاله بادام ۳۰۰ گرم
    • پیاز ۴ عدد
    • آبغوره به مقدار لازم
    • لیمو عمانی ۲ عدد

    آموزش و طرز تهیه خورش چغاله بادام :

    ۱- ابتدا گوشت را بشویین و به صورت خورشتی خرد كنین. در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزین و گوشت را كمی در آن تفت بدین. 2 عدد پیاز را پوست بگیرین و 4 قسمت كنین و به گوشت اضافه كرده و كمی تفت بدین و فلفل بزنین و با مقداری آب اجازه بدین بپزه. (که من از مرغ استفاده کردم)


    ۲- وقتی که گوشت خورش (یا مرغ )نیم پز شد، 2عدد پیاز باقی مونده را پوست گرفته و رنده كنین و در روغن سرخ كنین.
    ۳- نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد كنین و جداگانه در روغن تفت بدین، ولی مراقب باشین رنگ آن تغییر نکنه.
    ۴- چاغاله بادام را خوب شسته و دُم آنها را بگیرین و به پیاز اضافه كنین و کمی تفت بدین


    ۵- گوشت نیم پز شده را جدا كرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه كنین و بذارین غذا جا بیفته. در نیم ساعت آخر پخت آبغوره، لیمو عمانی را به خورشت اضافه کرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. سایر نکات
    مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش كرفس است
    بهتره زمان كافی به خورشت بدین تا كاملا جا افتاده و خوشمزه بشه

    خورش چغاله بادام

    About The Author