• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورش ترش تره گیلان – طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون گیلانی

    خورش ترش تره

    آموزش و طرز تهیه غذای خوشمزه و سنتی ایرانی خورش ترش تره :

    مواد مورد نیاز:

    • جعفری، گشنیز، تره ، شوید ، اسفناج، یا برگ چغندر : 1 کیلو (سبزی محلی چوچاق، ترش واش و وارمبو هم کمی)
    • برنج : 3 قاشق غذاخوری
    • آب : 2 پیمانه
    • آب لیمو یا آب نارنج : 1 پیمانه
    • سیر: 1 بوته و یا برگ سیر نصف دسته
    • نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    • روغن: به میزان لازم اگر از کره استفاده شود غذا  خوشمزه تر می شود
    • تخم مرغ: 2 تا 3 عدد

    دستور پخت و طرز تهیه خورش ترش تره گیلان:


    سبزی ها وبرگ سیر را شسته، خرد کنید (اگه برگ سیر نداشتید 1 بوته سیر رو پوست بکَنید ورنده کنید وبا مقداری روغن سرخ کنید) داخل قابلمه همراه 3 قاشق برنج خیس خرده و شسته ونمک ،زردچوبه بریزید (  معمولا در گیلا ن از گمج که یک ظرف سفالی است استفاده می شود ) و  با 2 لیوان آب بذارید بپزد. یادتان باشد اب زیاد نریزید . اگر آبش کم بود می توانید کمی آب جوش دوباره به آن اضافه کنید. چون سبزی هم خودش اب دارد با حرارت ملایم بپزید


    پس از پختن سبزی که تقریبا آب آن هم تمام شده ، بعد ترشی مورد نظر، آبلیمو یا آب نارنج اضافه کرده بذارید به خورد سبزجات بره،  بعد از روی حرارت برداشته کمی که سرد شد با گوشت کوب بکوبید تا زیاد درشت نباشه. دوباره روی حرارت قرار داده بچشید تا اگر ترشی یا نمکش اندازه نبود اضافه کنید. کره یا هر روغنی که دوست داشتید به آن اضافه کرده  و کمی تفت بدید ( فقط تفت بدید)  تا خوشمزه تر بشه ولی آب آن زیاد خشک نشه ،  تخم مرغ ها رو در آن بشکنید.  وقتی کمی خودش را گرفت هم بزنید تا تخم مرغ با تمام سبزی مخلوط بشه ولی خیلی ریز نشه و در خورشت  تکه های تخم مرغ نمایان باشن (میتونید تخم مرغ رو نیمرو کرده و اضافه کنید.)

    خورش ترش تره

    About The Author