• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورش گل کلم – طرز تهیه خورشت سنتی خونگی و آسون + نکات کلیدی

    خورش گل کلم

    آموزش و طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و سنتی :

    مواد مورد نیاز:

    • گل کلم نیم کیلو
    • گوشت یا مرغ 300 گرم
    • پیاز بزرگ 1 عدد
    • رب 2 قاشق غ
    • ادویه(فلفل ، زرد چوبه ، پودر سیر ، زنجبیل و….)به میزان دلخواه
    • روغن به مقدار لازم

    دستور پخت و طرز تهیه خورش گل کلم :

    گل کلم ها رو خرد کرده ،داخل تابه به همراه روغن میریزیم تا سرخ بشه

    با حرارت ملایم تفت میدیم چون گل کلم زود میسوزه و کمی زرد چوبه میزنیم

    همینکه حالت سرخ شده بخودش گرفت کافیه از تابه خارج میکنیم

    1 عدد پیاز بزرگ رو خرد کرده داخل همون تابه میریزیم تا نیمه سرخ بشه

    به پیازها زرد چوبه میزنیم و گوشت ( یا مرغ یا گوشت چرخکرده یا گوشت قلقلی یا سویا بسته به ذائقه تون ) رو اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدیم

    گوشت که سرخ شد 2 قاشق رب و ادویه (فلفل ، دارچین ، پودر سیر و….) رو اضافه کرده هم میزنیم تا بوی ادویه بلند بشه

    3 لیوان آب میریزیم تا جوش بیاد و بعد حرارت رو ملایم میکنیم و زمان میدیم تا گوشت بپزه

    گوشت که پخت ، گل کلم های سرخ شده رو اضافه میکنیم و نمک خورش رو تست میکنیم و برای چاشنی آبلیمو یا آبغوره یا آب نارنج میریزیم و خورش رو از روی حرارت برمیداریم
    نکته اگه خورش زیاد بجوشه گل کلم ها لِه میشه

    خورش گل کلم

    About The Author