آموزش پخت و طرز تهیه رشته پلو با مرغ خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز:
- 1ـ برنج 3 لیوان
- 2ـ رشته پلویی 300 گرم
- 3ـ سینه مرغ 2 عدد
- 4ـ ماست 1 قاشق غذاخوری
- 5ـ پیاز 3 عدد
- 6ـ آب مرغ 1/2 لیوان
- 7ـ چوب دارچین 1 عدد
- 8ـ روغن به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای سنتی ایران :
طرز تهیه : سینه های مرغ رو به صورت نگینی درشت خرد کردم و داخل کاسه ای ریختم سپس پیاز خرد شده ، ماست ، کمی روغن ، آبلیمو ، مقداری زعفرون ، نمک و فلفل رو روی مرغ های خرد شده ریختم و مخلوط کردم و 1 ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مواد به خورد مرغ بره و مرغ مزه دار بشه
2 عدد پیاز دیگه رو خلالی خرد کردم و با مقداری روغن داخل تابه سرخ کردم همینکه طلایی شد زرد چوبه زدم و از تابه خارج کردم و درظرفی جداگونه ریختم بعد مرغ هارو از داخل مواد دَر آوردم و داخل تابه سرخ کردم و کنار گذاشتم
از نیم ساعت قبل برنج رو خیس کردم، داخل قابلمه، آب و مقداری نمک ریختم و روی حرارت گذاشتم تا به جوش بیاید بعدبرنج رو اضافه کردم و وقتیکه برنج کمی نرم شد،رشته رو ریختم و هم زدم تا رشته هم داخل آب برنج نرم بشه و بعد آبکش کردم
داخل قابلمه مقداری روغن ریختم و ته دیگ دلخواه رو قرار دادم ، مخلوط برنج و رشته رو داخل قابلمه ریختم، حرارت رو زیاد کردم تا برنج کمی بخار کنه سپس حرارت رو کم کردم و 1/2 لیوان آب مرغ رو روی برنج ریختم و چوب دارچین رو در مرکز برنج گذاشتم، در قابلمه رو دمکنی گذاشتم تا برنج دم بکشه سپس رشته پلو رو با پیاز داغ طلایی و مرغ، تزیین و سرو کردم
نکته ها : میتوانید مرغ رو به هر روشی که دوست دارید آماده کنید ، استفاده از دارچین سلیقه ایه
اگه دوست داشتین میتونید از کشمش پلویی یا خرما تو این غذا استفاده کنید