آموزش و طرز تهیه دسر شارلوت خونگی و آسون و خوشمزه :
طرز تهیه دسر شارلوت :
1. یک کاسه گود انتخاب میکنیم و داخلش رو سلفون میکشیم
2. سه بسته رولت آماده از سوپر مارکت ها تهیه می کنیم . به ضخامت یک سانتیمتر برش میزنیم . داخل کاسه می چینیم (سعی کنید فاصله بین رولت ها نباشه و اگه فاصله افتاد با تکه های کوچیک رولت فاصله ها رو پر کنید)
3. یک بسته ژله دلخواه خود را (من ژله انبه استفاده کردم) با یک لیوان آب جوش حل می کنیم و وقتی سرد شد یک لیوان بستنی آب شده یا یک لیوان شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم و داخل یخچال قرار میدیم تا نیم بند بشه
4. ژله بستنی نیم بند شده رو روی رولت ها میریزیم . با برش های دیگه ای از رولت ها روی ژله بستنی رو می پوشونیم و در آخر با سلفون روشونو می پوشونیم و داخل یخچال به مدت پنج ساعت قرار میدیم و بعد داخل ظرف سرو برمیگردونیم.
توجه داشته باشین برای وسط شارلوت میتونین به جای ژله بستنی از انواع موس ها و کرم ها و بستنی ها و خامه ها استفاده کنین