دستور پخت و طرز تهیه خورش اناربیج سنتی و خوشمزه گیلان :
مواد مورد نیاز:
- گردو 300 گرم
- گوشت چرخکرده 300 گرم
- آب انار ترش 1 لیوان
- پیاز 1 عدد
- پودر گلپر 1 قاشق مرباخوری
- سبزی خرد شده 250 گرم (تره 100 گرم ، جعفری 80 گرم ، خالواش 50 گرم و چند شاخه نعنا و کمی چوچاق) اگه سبزی خالواش نداشتید میتونید از نعنا استفاده کنید
- رب انار 2 قاشق
- نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به مقدار لازم
آموزش پخت و طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی:
گردو رو آسیاب کرده به همراه آب انار ترش در قابلمه ریخته هم میزنیم تا گردو باز بشه و کمی زردچوبه میزنیم و روی حرارت میذازیم تا بجوش بیاد و 1 لیوان آب میریزیم و با حرارت ملایم 2 ساعت میذاریم تا گردو بپزه و تو این فاصله چند بار کمی آب سرد میریزیم تا گردو به روغن بیفته
200 گرم سبزی خرد شده رو با روغن سرخ میکنیم و 50 گرم مابقی رو برای داخل گوشت کنار میذاریم حالا سبزی سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم
1 عدد پیاز رو رنده میکنیم و آبشو میگیریم وگوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و بقیه سبزی خرد شده رو اضافه میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم و بعد به اندازه یه گردو بر میداریم و قلقلی کرده داخل مقداری روغن سرخ میکنیم و گوشت قلقلی ها و گلپررو داخل خورشت میریزیم حالا رب انار رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به رنگ و مزه دلخواهمون برسیم و 1 ساعت زمان میدیم تا خورشت بپزه و جا بیفته و همراه برنج کته سرو میکنیم