آموزش و طرز تهیه آرانچینی یا توپ برنج ایتالیایی غذای خوشمزه و آسون :
دستور پخت و طرز تهیه آرانچینی :
برای توپ های برنجی ، یک پیمانه برنج رو می شوریم و به اصطلاح خیس میکنیم ، یه قرص عصاره سبزیجات رو توی یه لیوان آب جوش حل کرده و کنار میذاریم، یه پیاز متوسط رو نگینی خرد کرده و درمقداری کره و روغن زیتون تفت میدیم ، چند شاخه جعفری رو خرد کرده و اضافه میکنیم ، کمی پودر فلفل قرمز و پودر سیر میریزیم ، حالا برنج رو از آب بیرون میاریم و اضافه میکنیم و بعد آب سبزیجات رو ریخته و هم میزنیم ، یه لیوان دیگه آب اضافه میکنیم و درشو میبندیم تا آبش کاملا کشیده بشه و برنج نرم بشه ،، (لازم نیست له بشه ولی دون هم نباشه)
حرارت رو خاموش میکنیم . یک چهارم پیمانه پودر پنیر پارمزان میریزیم و هم میزنیم تا پنیر با حرارت برنج آب و مخلوط بشه . نمکش رو تست کنین و اگر لازم بود نمک بریزین .( قرص عصاره سبزیجات و پنیر پارمزان نمک دارن) بعد که کمی خنک شد تا بتونیم اونا رو تو دست گلوله کنیم همه رو قلقلی کرده در آرد گندم میغلطونیم و بعد در یه تخم مرغ زده شده میریزیم و بعد در پودر سوخاری و سیاهدونه میغلطونیم و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم
میتونین قبل از سرخ کردن قلقلی ها وسط اونا مقداری پنیر پیتزا بذارین.