• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شارلوت شوکوبیس : طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و آسون خونگی

    شارلوت شوکوبیس

    آموزش و طرز تهیه شارلوت شوکوبیس کیک یخچالی خوشمزه و آسون خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • بیسکوئیت پتی بور ساده ی ۱/۵ بسته
    • بیسکوئیت پتی بور کاکائویی ۱/۵ بسته
    • شیر ۲/۵ لیوان
    • شکر نصف لیوان
    • پودر کاکائو ۳ ق سر پر
    • آرد سفید ۲ ق سر پر
    • نشسته ۲ ق سر پر
    • وانیل مقداری
    • کره ۳۰ گرم

    دستور پخت و طرز تهیه شارلوت شوکوبیس:

    برای درست کردن پودینگ کاکائویی، شیر و شکر و آرد و نشسته و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم و مدام هم می زنیم تا غلیظ بشه و بعد وانیل و کره رو اضافه می کنیم و هم می زنیم از روی حرارت بر می داریم. ( غلظت پودینگ تقریبا مثل فرنی یا کمی رقیق تر باشه).


    توی قالبمون رو سلفون یا نایلون فریزر میکشیم و یک طرفِ بیسکوییت ساده رو آغشته به پودینگ می کنیم و یک بیسکوییت کاکائویی رو روش قرار میدیم و به صورت ایستاده به دیواره ی قالب تکیه میدیم و به همین شکل ما بقی بیسکوییت ها رو میچینیم و حتما دقت کنید که ترتیب بیسکوییت های ساده و کاکائویی رعایت بشه تا موقع برش زدن دقیقا یکی در میون تیره و روشن باشه.
    وقتی کل قالب از بیسکوئیت ها پر شد روشو با سلفون میپوشونیم و داخل یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار میدیم.
    بعد از قالب خارج کرده و دورش رو با رولت می پوشونیم و با کاکائوی رنده شده و انار تزیین میکنیم

    شارلوت شوکوبیس

    About The Author