جوجه نودلی:
مواد مورد نیاز:
- 1ـ فیله مرغ 6 عدد
- 2ـ زعفران پودر شده نصف قاشق چ
- (نیازی به دم کردن زعفران نیست)
- 3ـ نمک و فلفل به میزان لازم
- 4 ـ پیاز 1 عدد بزرگ
- 5 ـ روغن به میزان لازم
- 6 ـ سیخ کوچک 12 عدد
- 7 ـ نودل با طعم گوشت یا مرغ 2 بسته
طرز تهیه و آموزش پخت جوجه نودلی :
1) فیله ها را شستم و خشک کردم بعد فیله را به طور نواری از وسط برش دادم از هر فیله 2 فیله نواری خواهید داشت و 12 فیله بدست میاد 2 ) پیاز ها رو پوست گرفتم و شستم و رنده کردم .( و یا در میکسر خوب پوره کنید) آب پیاز ها رو گرفتم
پیاز را کنار گذاشتم و. آب پیاز را نگه داشتم
(برای طعم دار کردن فیله ها به آب پیاز احتیاج داریم نه خود پیاز)
3 )کاسه مناسبی برداشتم فیله ها رو توی کاسه ریختم و نمک و فلفل ، زعفران پودر شده، آب پیاز و مقدار کمی روغن را بهش اضافه کردم و مرغ ها را خوب با مواد مخلوط کرده تا مزه دار بشه، بهتره مرغ را از شب قبل مزه دار. کنید
4 ) داخل قابلمه آب ریختم و روی حرارت گذاشتم تا آب جوش بیاد بعد نودل ها رو همراه ادویه مخصوصش درون آب جوش ریختم و. چند دقیقه صبر کردم تا نرم و باز بشه
و آبکش کردم و با مقدار کمی آب سرد. شستم
5 )فیله ها را به سیخ کوچیک (فلزی یا چوبی) زدم و با کمک دست نودل ها رو دور فیله ها پیچیدم
6 )داخل تابه رو روغن ریختم و روی حرارت گذاشتم تا مقداری داغ بشه ، سپس سیخ های جوجه نودلی را درون آن گذاشتم و با حرارت ملایم دو طرفش رو سرخ کردم ، این غذای خوشمزه رو گرم سرو کنید.