دستور پخت و طرز تهیه دمی باقالی غذای سنتی و خوشمزه و آسون :
مواد مورد نیاز:
- 1ـ برنج به تعداد نفرات
- 2ـ لپه باقالی زرد به میزان دلخواه (کم و زیادیش بستگی به ذائقه تون داره) من برای 2/5 پیمانه برنج برای 3 نفر ،1 پیمانه لپه باقالی میریزم
- 3ـ پیاز متوسط 1 عدد
- 4ـ نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
آموزش و طرز تهیه دمی باقالی:
برنج رو میشوییم و با کمی نمک و آب لازم میذاریم تا خیس بخوره
لپه باقالی رو میشوییم و با آب گرم خیس میکنیم
پیاز رو خرد کرده با مقداری روغن سرخ میکنیم و مقدار بیشتری زرد چوبه میزنیم ،(از زعفران دم کرده هم میشه استفاده کرد) و بعد آب باقالی رو خالی میکنیم و باقالی رو به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و حدود 2 لیوان آب میریزیم تا بپزه (مراقب باشید آبش تا قبل از پخت خشک نشه) وقتی که باقالی پخت نباید آب داشته باشه بعد برنج خیس خورده رو همراه آبش به باقالی اضافه میکنیم و کمی از آبش بچشید تا نمکش اندازه باشه و میگذاریم تا بپزه و بعد کمی روغن میزنیم و دم کنی میذاریم و شعله رو کم میکنیم تا برنج دم بکشه (فلفل به دلخواه)
این خوشمزه دلبر و با ماست یا ترشی یا سالاد شیرازی نوش جان کنید و لذت ببرید