• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ترش شامی – دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه گیلانی + نکات

    طرز تهیه ترش شامی

    دستور پخت و طرز تهیه ترش شامی غذای خوشمزه و آسون خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • گوشت چرخ‌ کرده ۳۰۰ گرم
    • پیاز رنده شده: یک عدد
    • پیاز خورد شده یک عدد
    • گوجه‌ فرنگی ۲ عدد
    • رب گوجه‌ فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
    • جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
    • آب: یک لیوان
    • آب نارنج: نصف لیوان
    • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

    آموزش و طرز تهیه ترش شامی گیلانی :

    پیاز را ریز رنده کرده و سپس با گوشت چرخ‌ کرده و جعفری خرد شده نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و در کف دست به صورت گرد پهن کنید.
    در تابه‌ مقداری روغن بریزید و شامی‌ها را در آن سرخ کرده و کنار بگذارید.
    یک پیاز رو نگینی خورد کنید و تفت بدید و بعد گوجه‌ فرنگی‌ ها را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند و بعد رب بریزید و تفت دهید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. وقتی سس به جوش آمد، شامی‌ ها را در آن بریزید و ۳۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید تا مغزپخت شوند.


    در اواخر پخت آب نارنج اضافه کنید و ده دقیقه زمان دهید تا شامی‌ ها مزه‌ دار و ترش شوند.
    به جای آب نارنج می‌توانید از آبغوره استفاده کنید، و در کنار سیب‌ زمینی سرخ کرده و کته سرو کنید.

    About The Author