آموزش و طرز تهیه پیتزا پپرونی قلمی آسان:
مواد لازم:
- 1- خمیر پیتزا آماده، 1 بسته
- 2- پپرونی حلقه شده، 40 تکه
- 3- نوارهای پنیر موزارلا، 10 تکه
- 4- کره، 2 قاشف غذاخوری
- 5- پودر سیر، یک دوم قاشق چایخوری
- 6- جعفری خشک شده، یک دوم پیمانه
- 7- اختیاری: سس مارینا به عنوان دیپ
طرز تهیه پیتزا پپرونی قلمی :
1- فر روی درجه 225 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2- خمیر پیتزا را به 10 قطعه مستطیلی کوچک مساوی برش بزنید.
3- 4 حلقه پپرونی را روی هر مستطیل بپینید و نوار پنیر موزارلا را آن قرار دهید.
4- خمیرها را رول کنید و دو سر رول را خوب ببندید
5- کره را ذوب کنید و پودر سیر و جعفری خشک را به آن اضافه کنید و روی خمیرها را از این کره بمالید
6- به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که روی خمیرها طلایی شود.
7- در کنار سس مارینا یا هر سس دیگری که دوست داشتید سرو کنید و لذت ببرید.