اموزش و طرز تهیه ترشی شکم پر بادمجان +نکات حرفه ای و فوت کوزه گری!!
مواد مورد نیاز:
- بادمجونای کوچیک و قلمی
- سرکه
- سیر
- سبزی ترشی (نعنا، جعفری، شوید ،ترخون ،مرزه ، گشنیز)
- سبزی معطر شمالی (چوچاق)
- ادویه ترشی (گلپر، سیاه دونه ؛ تخم گشنیز )
- فلفل تند
- نمک و زردچوبه
آموزش و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر :
بادمجون ها رو بشوئید و با چاقو وسطشون رو چاک بدید، داخل قابلمه بچینید روش سرکه و نمک بریزید بذارید روی حرارت تا کمی بپزه ، با دست تست کنید زیاد له نشه ، بعد از روی حرارت بردارید تا خنک بشه
سبزی ها رو بشوئید و آبش که رفت خرد کنید ، فلفل ها رو خرد کنید ، سیر رو پوست بکَنید و خرد کنید و زرد چوبه و پودر گلپر و پودر تخم گشنیز و سیاه دونه و نمک رو با هم مخلوط کنید و از این مواد داخل شکم بادمجون ها رو پر کنید و داخل ظرف شیشه ای بچینید و روش سرکه بریزید و داخل یخچال بذارید تا ترشی آماده بشه
نکته:
میتونید بادمجونا رو با آب بپزید و آبکش کنید و چند ساعت بذارید تا آبش خشک بشه و بعد داخلش رو پر کنید و روش سرکه بریزید ،……. اگه بادمجون ها رو با سرکه بپزید ترشی زودتر آماده میشه