• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترشی بادمجان شکم پر : طرز تهیه ترشی خونگی با روش آسون و خوشمزه

    ترشی بادمجان شکم پر

    اموزش و طرز تهیه ترشی شکم پر بادمجان +نکات حرفه ای و فوت کوزه گری!!

    مواد مورد نیاز:

    • بادمجونای کوچیک و قلمی
    • سرکه
    • سیر
    • سبزی ترشی (نعنا، جعفری، شوید ،ترخون ،مرزه ، گشنیز)
    • سبزی معطر شمالی (چوچاق)
    • ادویه ترشی (گلپر، سیاه دونه ؛ تخم گشنیز )
    • فلفل تند
    • نمک و زردچوبه

    آموزش و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر :


    بادمجون ها رو بشوئید و با چاقو وسطشون رو چاک بدید، داخل قابلمه بچینید روش سرکه و نمک بریزید بذارید روی حرارت تا کمی بپزه ، با دست تست کنید زیاد له نشه ، بعد از روی حرارت بردارید تا خنک بشه
    سبزی ها رو بشوئید و آبش که رفت خرد کنید ، فلفل ها رو خرد کنید ، سیر رو پوست بکَنید و خرد کنید و زرد چوبه و پودر گلپر و پودر تخم گشنیز و سیاه دونه و نمک رو با هم مخلوط کنید و از این مواد داخل شکم بادمجون ها رو پر کنید و داخل ظرف شیشه ای بچینید و روش سرکه بریزید و داخل یخچال بذارید تا ترشی آماده بشه


    نکته:
    میتونید بادمجونا رو با آب بپزید و آبکش کنید و چند ساعت بذارید تا آبش خشک بشه و بعد داخلش رو پر کنید و روش سرکه بریزید ،……. اگه بادمجون ها رو با سرکه بپزید ترشی زودتر آماده میشه

    ترشی بادمجان شکم پر

    About The Author