طرز تهیه و دستور پخت کلم پلو شیرازی غذای خوشمزه و اصیل شیرازی :
مواد مورد نیاز :
- کلم برگ متوسط:۱عدد
- سبزی (تره-شوید-ریحان-ترخون):نیم کیلو پاک شده
- گوشت چرخ کرده:۳۰۰گرم
- پیاز داغ:۳قاشق سوپخوری
- پیاز :۱عدد
- آرد نخودچی:۲قاشق غ
- گرد لیمو :۱قاشق غ
- نمک و فلفل و زرد چوبه
- آبغوره یا آبلیمو :کمی
- برنج:۵پیمانه
آموزش و طرز تهیه کلم پلو شیرازی به روش آسان :
کلم رو رشته ای خرد کردم و تفتش دادم کمی هم آبغوره بهش زدم بعد نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم و در آخر پیاز داغ و کنار گذاشتم.گوشت و پیاز رنده شده و آرد نخودچی و نمک و فلفل رو هم مخلوط کردم و قلقلی های کوچک درست کردم در روغن و ۲قاشق آب تفت دادم تا کلا آبش کشیده بشه و سرخ بشه در آخر بهش آب نارنج یا آبلیمو و یا آبغوره اضافه می کنیم و اجازه می دیم جذبش بشه .
سبزی رو خرد می کنیم وقتی برنج رو آبکش کردیم سبزی رو بهش اضافه کردم و در قابلمه کلم و گرد لیمو لایه لایه می ریزیم و دم می کنیم و موقع سرو گوشت قلقلی ها رو اضافه می کنیم .
می شه گوشت قلقلی رو هم لا به لای پلو دم کرد