آموزش و طرز تهیه مینی چیزکیک کره بادام زمینی :
مواد لازم پایه بیسکوئیتی :
- 1- بیسکوئیت کراکر پودرشده، 1 پیمانه
- 2- کره ذوب شده، 4 قاشق غذاخوری
- مواد میانی شکلاتی
- 1- چیپس شکلاتی نیمه شیرین، 283 گرم
- 2- خامه قنادی (خامه قنادی) در دمای اتاق، یک و نیم پیمانه
- 3- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه نرم شده، 340 گرم
- 4- پودر شکر، یک دوم پیمانه
- 5- اسانس وانیل، یک دوم قاشق چایخوری
مواد میانی کره بادام زمینی:
- 1- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه نرم شده، 113 گرم
- 2- پودر شکر، یک دوم پیمانه
- 3- کره بادام زمینی، دو سوم پیمانه
- 4- خامه سنگین (خامه قنادی) در دمای اتاق، دو سوم پیمانه
- 5- اسانس وانیل، یک دوم قاشق چایخوری
رویه شکلاتی :
- 1- شکلات خرد شده نیمه شیرین، 170 گرم
- 2- خامه سنگین (خامه قنادی) در دمای اتاق، 6 قاشق غذاخوری
- 3- روغن، یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه مینی چیزکیک کره بادام زمینی در خانه :
– 12 قالب مافین کاغذی مناسب پخت یا قالب کمربندی را آماده کنید. بیسکوئیت ها را در غذا ساز ریخته پودر کنید – کره ذوب شده را به بیسکوئیت پودر شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سپس در قالب های کاغذی ریخته و با یک شی سفت مثل لیوان کاملا ته قالب فشرده کنید. کنار بگذارید
– برای لایه شکلاتی: شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و خامه قنادی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید
– در یک کاسه پنیر خامه ای و پودر شکر را با همزن برقی با سرعت حداقلی در حدود یک دقیقه هم بزنید.
– اسانس وانیل و مخلوط شکلات را به مخلوط پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. به آرامی روی لایه بیسکوئیتی بریزید و با قشق روی آن را صاف کنید.
– بگذارید در یخچال تا سرد شود.
– برای لایه کره بادام زمینی: در یک کاسه پنیر خامه ای و پودر شکر را با همزن برقی با سرعت حداقلی هم بزنید. سپس اسانس وانیل، کره بادام زمینی و خامه قنادی را اضافه کنید
– آنقدر هم بزنید تا یک مخلوط نرم بدست آید. چیزکیک را از یخچال خارج کرده و به آرامی روی مخلوط شکلاتی بریزید و صاف کنید.
– در یخچال قرار دهید.
– برای رویه شکلاتی: شکلات را ذوب کنید. روغن و خامه سنگین (خامه قنادی) را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید
– چیزکیک را از یخچال خارج کرده و رویه شکلاتی را با قاشق روی چیزکیک ها بریزید – در آخر شکلات چیپسی و خرده