آموزش و طرز تهیه قزل آلا بریان در خانه :
مواد لازم:
- 1- ماهی قزل آلا، 1 عدد
- 2- نمک و فلفل سیاه تازه سائیده، به مقدار لازم
- 3- آرد سفید گندم، تا یک سوم پیمانه
- 4- زردچوبه، اندکی
- 5- پودر تخم گشنیز، یک دوم قاشق چایخوری
- 6- سیب زمینی آب پز
طرز تهیه قزل آلا بریان خوشمزه :
ابتدا فلس های ماهی را جدا کنید ، شکم ماهی را خالی کنید و آبشش های آن را خارج کنید و پس از شستن خشک کنید. داخل شکم ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کنید. دو طرف ستون فقرات را به وسیله کارد تیزی برشهای اریب کوچک بزنید. آرد سفید را در ظرفی بریزید ، نمک و فلفل، زردچوبه و پودر تخم گشنیز را اضافه کنید و سپس مخلوط را روی ماهی بریزید و سطح روی ماهی را با مخلوط پوشش دهید و بعد ماهی را برای 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
سینی مخصوص فر را با ورقه های سیب زمینی پوشش دهید و سپس ماهی را از یخچال خارج کرده و بر روی سیب زمینی چیده شده در سینی منتقل کنید و سپس سینی را بدون روکش در فر از پیش گرم شده در ذمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید تا ماهی پخته و سطح روی ماهی برشته شود، سپس از ماهی را از فر خارج کرده و درون ظرف سرو بگذارید.