آموزش و طرز تهیه آش گندم سنتی و خوشمزه در خانه :
مواد مورد نیاز :
- بلغور گندم 1ونیم لیوان
- لوبیا پخته نصف لیوان
- عدس پخته 1 لیوان
- آب گوشت نصف پارچ یا 2 عدد عصاره گوشت
- سبزی آش 250 گرم خرد شده
- پیاز 1 عدد
- روغن و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- کشک یا ماست یا آبغوره به دلخواه
دستور پخت و طرز تهیه آش گندم :
یک و نیم لیوان بلغور رو پاک کرده و میشوئیم ، تو قابلمه میریزیم و قابلمه رو پر از آب میکنیم و اصلا قاشق تو قابلمه نمیزنیم میذاریم روی حرارت وقتی جوش اومد کم کنید بذارید 3 تا 4 ساعت بجوشه به هیچ وجه هم نزنید بعد آبش که تقریبا خشک شد هم میزنیم . نگران نباشید ته نمیگیره» نصف پارچ آب قلم میریزیم (من از دوتا عصاره گوشت استفاده کردم) نصف لیوان لوبیا پخته شده و یک لیوان عدس پخته اضافه میکنیم ،تو تابه یک پیاز خرد شده رو کمی سرخ میکنیم.
زردچوبه، نمک و فلفل رو به آش اضافه میکنیم حالا سبزی آش رو اضافه میکنیم درحدی که سبزی آش اندازه بشه میذاریم جا بیفته ودر انتها نعنا داغ و آبغوره بهش میزنیم ، این آش رو با کشک هم میشه خورد ، نوش جان اگه یکم تند باشه که عالیه
واقعا خوشمزه میشه بی نظیره حتما درست کنی