دستور پخت و طرز تهیه شامی پوک گیلانی خوشمزه و آسان :
مواد مورد نیاز:
- لپه یک لیوان
- نخود یک و نیم لیوان
- گوشت نیم کیلو
- سیب زمینی ۲ عدد متوسط
- پیاز یک عدد متوسط
- فلفل نمک زردچوبه به مقدار لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
آموزش و طرز تهیه شامی پوک گیلانی :
لپه و نخود و سیب زمینی و پیاز و گوشت رو به همراه زرد چوبه با آب می پزیم بعد از اینکه پخت گوشت رو جدا میکنیم و ریش ریش می کنیم حالا بقیه مواد رو با گوشت کاملاً ورز میدیم به اندازه مصرف جدا میکنیم یک عدد تخم مرغ (بستگی به اندازه مواد) و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و سرخ می کنیم و مابقی مواد رو داخل فریزر نگهداری میکنیم برای دفعه های بعد
(وسط شامی ها رو باید سوراخ کنید)