دستور پخت و آموزش خورش گوجه سبز اصیل و سنتی :
مواد مورد نیاز:
- جعفری و نعنا نیم کیلو
- گوشت خورشتی 300 گرم یا مرغ ٣ تکه
- پیاز ١ عدد
- گوجه سبز ٣٠٠ گرم
- آبغوره طبق ذائقه
- نمک و فلفل و زرد چوبه
- سیر ۲ حبه یا پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت خورش گوجه سبز:
اول پياز داغ مى كنیم و زردچوبه ميزنم، دوحبه سير رو با پيازها تفت ميدم بعد گوشت رو اضافه مى كنیم ، كمى فلفل سياه مى زنیم و وقتى گوشتها تغيير رنگ داد نعنا جعفرى كه از قبل خرد و سرخ كردیم رو اضافه مى كنیم، همه رو باهم تفت مى دیم و حدود دو ليوان آب جوش ميريزیم و ميذاریم بپزه، يك ربع آخر هم نمك و گوجه سبزها رو ميريزیم، حواستون باشه موقعى كه دارين گوجه سبزها رو ميريزن خورش زياد آب نداشته باشه چون گوجه خودش آب ميندازه.