دستور پخت و طرز تهیه نودل مرغ سبزیجات غذای خوشمزه خونگی:
این غذا مخصوص کشور سنگاپور هستش
مواد مورد نیاز:
- 1 ـ پیاز خرد شده 2 عدد
- 2 ـ سینه مرغ مکعبی خرد شده نصف یک سینه
- 3 ـ جَوونه ماش یک بسته
- 4 ـ پیازچه 8 عدد
- 5 ـ نودل 2 بسته
- 6 ـ تخم مرغ 2 عدد
- 7 ـ قارچ 500 گرم
- 8 ـ پودر کاری نصف قاشق غذاخوری
- 9 ـ نمک و فلفل به میزان لازم
- 10 ـ روغن برای تفت دادن
طرز تهیه نودل مرغ سبزیجات :
پیاز رو با روغن در تابه تفت دادم تا سبک بشه ، بعد سینه مرغ رو اضافه کردم به تفت دادن ادامه دادم و زردچوبه زدم و بعد از 2 دقیقه مواد رو از تابه خارج کردم
بعد پیازچه های درشت خرد شده رو حدود 2 ،3 دقیقه تفت دادم و از تابه خارج کردم
تمام سبزیجات این غذا رو جدا جدا تفت دادم ، حالا نوبت جوونه های ماش رسیده ، اونا رو هم کمی تفت دادم و از تابه بیرون آوردم
با کمی روغن 2 تا تخم مرغ رو نیمرو کردم و کنار گذاشتم
قارچ ها رو هم تفت دادم و همونطور که گفتم تمام مواد رو جدا جدا تفت دادم و کنار گذاشتم
2 بسته نودل رو 2 ساعت قبل داخل آب ریختم تا نرم بشه و بعد آبکش کردم
داخل تابه کمی روغن ریختم و بعد پودر کاری ریختم و با حرارت ملایم تفت دادم
نودل رو به پودر کاری اضافه کردم یه کم که تفت خورد و رشته های نودل زرد رنگ شد ،تمام مواد رو بهش اضافه کردم و نمک و فلفل و پودر نودل زدم و با دوتا چنگال مخلوط شون کردم و سریع داخل ظرف سرو کشیدم
نکته. نودل زیاد نباید روی حرارت بمونه لِه میشه