۰
سبد خرید
    هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

طرز تهیه توپک خرمایی به روش آسان و حرفه ای و خوشمزه + نکات کلیدی

طرز تهیه توپک خرمایی

آموزش و طرز تهیه توپک خرمایی ( ترافل خرما ) با روش اسان و سریع :

مواد مورد نیاز:

  • خرما بدون پوست و هسته ۳۰۰ گرم
  • بیسکوییت پتی بور ۱ بسته پودر شده
  • کره ۵۰ گرم
  • پودر هل کمی
  • پودر دارچین کمی
  • گردو ریز خرد شده ۳ ق غ
  • گلاب ۱ق غ

طرز تهیه توپک خرمایی :

خرما رو با کره و پودر هل و دارچین با حرارت ملایم کمی تفت بدید تا نرم بشن بعد پودر گردو و گلاب رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بیسکوییت رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به دست نچسبه بعد از خرما گلوله هایی کوچکتر از گردو بردارید و به دلخواه در پودر پسته و پودر نارگیل و گردو خرد شده و گل محمدی و یا کنجد و پودر کاکائو و ترافل کاکائویی بغلتونید . خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کنید

طرز تهیه توپک خرمایی

About The Author