آموزش و دستور پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی غذای سنتی و خوشمزه ایران :
مواد مورد نیاز :
- برنج ۴ پیمانه
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- زرشک ۱ پیمانه
- کره ۲۵ گرم
- سینه یا ران مرغ ۴ تکه
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی :
ابتدا در تابه ای یک قاشق روغن ریخته و تکه های مرغ رو داخلش قرار میدیم تا مرغ ها کاملاً طلایی و سرخ بشن.
داخل قابلمه ای پیاز نگینی خرد شده و سیر خرد شده را میریزیم و تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه و بعد ادویه ها و نمک و رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و آخر تکه های مرغ را داخل قابلمه می چینیم و به اندازه دو الی سه لیوان آب میریزیم به حدی که آب روی موارد روی مرغ هارو بگیره و آبلیمو رو هم اضافه میکنیم و ۲ ساعت زمان میدیم با حرارت ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه. ۱۰ دقیقه مانده به خاموش کردن شعله زعفران دم کرده رو به مرغ اضافه می کنیم.
زرشک شسته شده رو داخل کمی روغن یا کره با حرارت کم تفت میدیم و بعد شکر رو اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدیم تا شکر کاراملی بشه و در آخر یک قاشق زعفران دم کرده اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه تفت میدیم.
برنج هم بصورت آبکشی دم میزاریم. و در آخر برنج رو در ظرف سر می کشیم و زرشک رو روی برنج تزیین می کنیم. مرغ را هنگام سرو هم میتونیم همراه سسش داخل ظرف بریزیم و هم جدا.