دستور پخت کیک خرما آسان در خانه :
مواد لازم :
- 1- شکر، ¾ پیمانه
- 2- روغن نیمه جامد، نصف پیمانه
- 3- کره، نصف پیمانه
- 4- تخم مرغ، 3 عدد
- 5- ماست، 1 پیمانه
- 6- آرد 2 پیمانه
- 7- بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری
- 8- خرمای بدون هسته، 20 عدد
- 9- گردو، 5 عدد
- 10- پودر نارگیل یا پودر پسته، در صورت دلخواه مقداری برای تزیین
-
طرز تهیه کیک خرما :
ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. داخل خرماهای هسته گرفته را یک چهارم گردو بگذارید. شکر را با مخلوط روغن و کره آنقدر بزنید تا سفید شود، تخم مرغ ها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید، ماست را هم اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.
آرد و بکینگ پودر را به مایه اضافه کرده و با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با مواد ترکیب کنبد. مواد را در قالب مستطیل 20 در 30 سانتیمتری بریزید و سپس خرماها را روی مایه بچینید و آن را به مدت یکساعت یا تا زمانی که خلال دندان را در کیک فرو کنید، تمیز بماند، در فر بپزید. کیک را از فر خارج کنید و پس از خنک شدن برش داده و سرو کنید.