دستور پخت غذای کوکوی شکم پر سیب زمینی :
مواد لازم:
- 1- سیب زمینی پخته 5 عدد
- 2- نمک و فلفل، به میزان لازم
- 3- تخم مرغ، 1 عدد
- 4- گوشت چرخ کرده، 75 گرم
- 5- پیاز کوچک، 1عدد
- 6- سیر رنده شده، 1 حبه
- 7- پنیر پارمسان، 1 قاشق غذاخوری
- 8- جعفری یا گشنیز خشک 1 قاشق مرباخوری یا جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
- 9- ریحان خشک، 1 قاشق مرباخوری
- 10- رب گوجه فرنگی، 1 قاشق
- غذاخوری
- 11-پودر سوخاری، ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکوی شکم پر :
سیب زمینی های پخته را رنده کنید و با نمک، فلفل، تخم مرغ و پودر سوخاری خوب مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن کمی سرخ کنید. سیر رنده شده و سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده تفت دهید و در ادامه جعفری، ریحان و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کرده سرخ کنید. و در نهایت پنیر پارمسان را اضافه کنید. مخلوط گوشتی را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
از مایه سیبزمینی به اندازه در حدود سه قاشق غذاخوری بردارید و در دست باز کنید. کمی از مایه گوشتی را وسط سیبزمینی بگذارید؛ طوریکه به کناره های سیب زمینی نزدیک نباشد و به صورت بیضی یا گرد آن را جمع کرده و در روغن سرخ کنید.
نکته: به جای گوشت می توانید از قارچ نیز استفاده کنید.