رسپی دسر پارافه انار مناسب شب های یلدا :
مواد لازم برای 4 نفر:
- 1- بیسکوئیت کراکر دارچینی (پودرشده)، 8 عدد
- 2- ماست، 2 پیمانه
- 3- شیرعسلی (شیر تغلیظ شده)، ¾ پیمانه
- 4- انار دون شده، 2 عدد
طرز تهیه دسر پارافه انار:
1- بیسکوئیت پودر شده را میان لیوانها تقسیم کنید.
2- ماست و شیرعسلی را داخل یک کاسه ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، اگر شیرین تر دوست دارید شیرعسلی بیشتر اضافه کنید
3- نیمی از مخلوط ماستی را میان لیوانها روی لایه بیسکوئیتی بریزید.
4- مقداری دانه های انار روی لایه ماستی بریزید
5- دوباره لایه ماستی را تکرار کنید و در آخر دانه های انار روی آن بریزید.
پیشنهاد: اگر مزه ماست را در دسر دوست ندارید میتوانید از خامه صبحانه استفاده کنید، البته پرکالریتر خواهد بود.