رسپی هات چاکلت :
مواد لازم:
- 1- شکر دانه ریز، 2/3 پیمانه (180 گرم)
- 2- پودر کاکائو، 6 تا 8 قاشق غذاخوری بسته به کیفیت پودر کاکائو
- 3- نشاسته ذرت، 1 قاشق غذاخوری
- 4- شیر، 3 و ½ پیمانه (830 میلی لیتر)
- 5- خامه سنگین، ½ پیمانه (120 میلی لیتر)
- 6- اسانس وانیل، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه هات چاکلت :
1- در یک قابلمه، شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید.
2- سپس شیر را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
3- ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید و به آرامی و متناوب هم بزنید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 ثانیه دیگر هم بزنید و بجوشانید.
4- از روی حرارت برداشته، خامه و وانیل را اضافه کنید و بگذارید قبل از سرو کمی خنک شود.
5- اگر دوست داشته هات چاکلت را به همراه خامه فرم گرفته یا مارشمالو سرو کنید ✔ نکته: اگر دوست داشتید هات چاکلتتون غنیتر و پر مایهتر باشد، می توانید بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید 45 گرم (1/4 پیمانه) شکلات نیمه شیرین اضافه کنید و پس از آن خامه را اضافه کنید.
نکته: اگر طهم نعناع فلفلی را دوست داشتید می توانید ½ تا 1 قاشق چایخوری اسانس نعناع فلفلی اضافه کنید.