طریقه پخت شیرینی گردویی:
مواد لازم:
- 1- تخم مرغ، 1 عدد
- 2- آرد، 150 گرم
- 3- پودر کاکائو، 40 گرم
- 4- کره نرم (یا مارگارین)، 110 گرم
- 5- شکر، 150 گرم
- 6- شیر، 2 قاشق سوپخوری
- 7- وانیل، یک چهارم قاشق چایخوری
- 8- گردو آسیاب شده، 130 گرم
مواد رویه :
- 1- شکلات ساده، 80 گرم
- 2- روغن جامد، یک قاشق چایخوری
طریقه پخت شیرینی گردویی:
ابدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را کنار بگذارید. در ظرف مناسبی آرد و پودر کاکائو را الک کرده و کنار بگذارید. در ظرف دیگر کره و شکر را با همزن برقی بزنید. پس از همزدن، زرده تخم مرغ را به همراه شیر و وانیل به مخلوط اضافه کنید. مواد خشک الک شده را بیفزایید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید. خمیر را در یک کیسه فریزر به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. سپس سفیده ی تخم مرغ را کمی بزنید.
از خمیر استراحت دیده به اندازه ی یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. گلوله را در سفیده ی تخم مرغ غلطانده و در گردو فرو ببرید. خمیرها را در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید و وسط آنها را با ته قاشق چوبی کمی فشار دهید. شیرینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از خارج کردن از فر روی پنجره ی سیمی خنک کنید. شکلات و روغن را باهم به روش بن ماری ذوب کرده و درون سوراخ ها با آن پر کنید.