طرز تهیه کوفته ترکی حسن پاشا به روش اسان در خانه :
مواد لازم:
- 1- گوشت چرخکرده، 500 گرم
- 2- پیاز، 1 عدد
- 3- تخم مرغ، 1 عدد
- 4- آرد سوخاری، 1 قاشق سوپخوری
- 5- زیره، 1 قاشق چایخوری
- 6- فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری
- 7- نمک، به مقدار کافی
برای پوره :
- 1- سیب زمینی آبپز 2 عدد
- 2- شیر، 1 پیمانه (200 تا 250 میلی لیتر)
- 3- کره، 1 قاشق غذاخوری
- 4- فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری
- 5- نمک، به مقدار کافی
مواد لازم سس:
- 1- رب، 1 قاشق غذاخوری
- 2- آب، ¾ تا 1 پیمانه
- 3- نمک، به مقدار کافی
طرز تهیه کوفته ترکی حسن پاشا:
برای تهیه سس، رب را کمی نمک زده و با آب رقیق کنید. برای تهیه پوره، سیب زمینی آب پز را له کرده و با شیر، کره، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا شیر جذب آن شده و بپزد.
برای کوفته، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ و آرد سوخاری، زیره، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب ورز بدهید. از مخلوط گوشتی به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل کروی حالت داده و با انگشت شصت وسط آنها را کمی باز کنید. سپس در ظرف مخصوص فر چرب شده بگذارید و به مدت 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید. سپس از فر درآورده و روی آنها پوره قرار دهید. روی پوره را به دلخواه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و یا گوجه فرنگی گیلاسی نیمه شده بگذارید (یا هردو). سس را که از قبل آماده کرده اید به ظرف فر اضافه کنید. دوباره داخل فر گذاشته و به مدت 15 دقیقه دیگر بپزید و به صورت گرم سرو کنید.