طرز تهیه پیش غذا قارچ پر شده با اسفناج و پنیر فتا به روش آسان :
مواد لازم:
- 1- روغن زیتون اصل، یک قاشق غذاخوری
- 2- اسفناج تازه ، 2 پیمانه
- 3- پنیر فتا، 100 گرم
- 4- سیر، یک حبه
- 5- قارچ، 12 عدد
طرز تهیه پیش غذا قارچ پر شده با اسفناج و پنیر فتا:
فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و روغن را بریزید و اسفناج را قبل از اضافه کردن سیر در حدود یک دقیقه به طور مداوم تا حدی که نرم شود، تفت دهید سپس سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
انتهای قارچ را جدا کنید و پوست آنها را بکنید. در ظرفی اسفناج نرم شده و پنیر را با چنگال با هم مخلوط کنید. قارچ ها را با این مخلوط کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. این پیشش غذا را می توانید سرد یا گرم سرو کنید.