آموزش و طرز تهیه پنکیک ساده و پفکی خوشمزه و آسون :
مواد لازم:
- 1- آرد سفید، 2 پیمانه (300 گرم)
- 2- بکینگ پودر، 4 قاشق چایخوری
- 3- شکر دانه ریز، ¼ پیمانه (55 گرم)
- 4- نمک، 1 پنسه
- 5- تخم مرغ، 1 عدد
- 6- شیر، 1 و ¾ پیمانه، 435 میلی لیتر
- 7- اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
- 8- کره، 4 قاشق چایخوری (برای پختن)
دستور پخت و طرز تهیه پنکیک ساده و پفکی خونگی :
آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسه ای ریخته با یکدیگر کاملا مخلوط کنید.
تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید هم بزنید تا زمانیکه مخلوط گلوله گلوله نباشد، بیشتر از 30 ثانیه هم نزنید
یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت متوسط گرم کنید. یک مقدار بسیار کوچک (2/1 قاشق چایخوری) از کره را درون ماهیتابه بریزید و دور بچرخانید تا ذوب شود
حدود ¼ پیمانه از خمیر وسط ماهیتابه بریزید، ماهیتابه را به آرامی بچرخانید تا از مایه ای به اندازه حدود 11 سانتیمتر درست شود.
وقتی حباب ها در سطح خمیر ظاهر شدند، به آرامی پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
از ماهیتابه خارج کنید و در فر درجه حرارت پایین گرم نگه دارید
به ازای هر 2تا 3 پنکیکی که می پزید، به ماهیتابه. کره اضافه کنید. بسته به اینکه نچسبی ماهیتابه تون چقدر خوب باشه.
نکات:
1- نکته کلیدی پنکیک این است که دمای گاز کامل و درست باشد، اگر حرارت خوب باشد ظرف 30 ثانیه حباب ها ظاهر میشود و میتوانید پنکیک را برگردانید. و 30 ثانیه هم طرف دیگر
2- بعضی از مواد رویه که برای پنکیک زیاد استفاده می شود، عبارتند از:
مربا، خامه، ماست و توت فرنگی، عسل، شکلات
3- معمولا پنکیک کم شیرین درست می شود به خاطر اینکه با مواد شیرین رویه زیاد شیرین نشود