طرز تهیه رول لازانیا قارچ و کدو خونگی :
مواد لازم:
- 1-کدوی بزرگ 4 عدد (به صورت ورقه ای نازک برش خرده)
- 2- روغن زیتون، 2 ق غ
- 3- پیاز کوچک، 1 عدد (ریز خرد شده)
- 4- سیر تازه، 2 حبه خرد شده
- 5- قارچ تازه، 230 گرم (ریز خرد شده)
- 6- ادویه ایتالیایی خشک، 1 ق غ
- 7- سس مارینارا، 400 گرم
- 8- نمک دریا و فلفل سیاه به میزان لازم
- 9- پنیر ریکوتا، 1/3 پیمانه
- 10- تخم مرغ، 1 عدد
- 11- پنیر پارمسان رنده شده، ¼ پیمانه
- 12- جعفری تازه، مقداری
- 13- پنیر موزارلای رنده شده، ½ پیمانه
طرز تهیه رول لازانیا قارچ و کدو به روش اسان :
– فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید
– کدو ها را به صورت ورقه ای از طول برش داده و روی آنها، نمک، فلفل بپاچید و خیلی کم به روغن زیتون آغشته کنید.
– نوار های کدو را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا زمانی که نرم شوند و برای رول کردن مناسب باشند. از فر خارج کرده کنار بگذارید تا سرد شوند.
– طی این مدت، باقیمانده روغن زیتون را داخل یک ماهیتابه بریزید و سیر را به مدت 1 دقیقه تفت دهید.تا عطر آن بلند شود.
– پیاز، قارچ و ادویه ایتالیایی را اضافه کرده به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید.
– سه چهارم از سس مارینارا به مخلوط قارچ اضافه کنید و بگذارید به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا زمانیکه غلیظ و یکدست شود
– در یک کاسه متوسط پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان بریزید و تخم مرغ، نمک دریا، فلفل و جعفری تازه ساطوری شده را اضافه کنید خوب هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند
– از یک ظرف مستطیلی 20 در 30 سانتیمتر و یا هر ظرف مخصوص فر استفاده کنید و باقیمانده سس مارینارا را کف آن بریزید
– نوارهای کدو را روی صفحه کار باز کنید، حدود 2 قاشق از مخلوط پنیر ریکوتا در ابتدای رول بریزید و سپس یک قاشق غذاخوری از سس قارچ بریزید
– با دقت رولها را بپیچید و آنها را در ظرف پخت آماده بچینید. بقیه ورقه های کدو را نیز همینطور آماده کنید – اگر از سس مارینارا باقیمانده، روی رولها بریزید و سپس پنیر موزارلای رنده شده روی آنها بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید
– سپس در کنار یک سالاد تازه سرو کنید.