• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر پاناکوتا دو رنگ + نکات کلیدی

    دسر پاناکوتا دو رنگ

    اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر پاناکوتا دو رنگ:

    مواد مورد نیاز:

    • شیر ۲ لیوان
    • شکر ۶-۷ قاشق غذاخوری
    • پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر
    • آب سرد ۱/۴ لیوان
    • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

    رسپی دسر پاناکوتا دو رنگ:

    شیر و شکر رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی حرارت تا شکر حل بشه
    پودر ژلاتین رو بریزین روی اب سرد و بذارین اشفنجی شه بعد بذارینش روی کتری رو بخار اب جوش هم بزنین تا ژلاتین کاملا حل شه و یکدست و زلال بشه


    خامه رو هم بذارین رو کتری هم بزنین تا رقیق بشه
    چند قاشق از شیر داغ رو بریزین تو خامه هم بزنین تا کاملا رقیق بشه و خامه رو به بقیه شیر اضافه کنین، آخر هم ژلاتینو به شیر اضافه کنین


    حالا میتونین مواد شیری که درست کردینو به ۲ قسمت تقسیم کنین، برای پاناکوتا شکلاتی برای هر لیوان شیر ۱ قاشق مربا خوری پودر کاکائو و یک تکه شکلات تخته ای اضافه کنین و برای پاناکوتا نسکافه ای به ازای هر ۲ لیوان شیر یک بسته پودر نسکافه اضافه کنین.

    نوش جان

    دسر پاناکوتا دو رنگ

    About The Author