رسپی سالاد کلم بروکلی آسان و رژیمی :
مواد لازم :
- 1- گلهای بروکلی: 5 پیمانه
- 2- بیکن: 8 برش
- 3- پیاز قرمز ریز خرد شده: یک سوم پیمانه
- 4- کرن بری خشک: یک دوم پیمانه
- 5- پنیر بز خرد شده: یک چهارم پیمانه
- 6- تخمه آفتاب گردان: یک دوم پیمانه
- 7- سس مایونز: یک دوم پیمانه
- 8- ماست ساده: یک دوم پیمانه
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی :
1- فر را با درجه 200 درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید و سپس برش های بیکن را در سینی به مدت 15 دقیقه بگذارید پخته و کریسپی شوند. آنها را از فر خارج کرده و بگذارید روی دستمال آشپزخانه تا خشک و خنک شود.
2- در فاصله ای که بیکن ها می پزند، گلهای بروکلی را کوچک خرد کنید و آنها را در کاسه بزرگی بریزید و با پیاز، کرنبری خشک، پنیر بز و تخمه آفتابگردان مخلوط کنید
3- برای درست کردن سس مایونز و ماست را در کاسه کوچکی ریخته و باهم مخلوط کنید و در ظرف سالاد بریزید و کاملا هم بزنید تا کاملا باهم ترکیب شوند. ✔نکته: اگر بروکلی را دوست نداشتید می توانید به جای آن از کدو سبز استفاده کنید.
نکته: می توانید بروکلی ها را بلانچ کرده سپس استفاده کنید (به این صورت که در قابلمه ای آب را بجوشانید، گلهای بروکلی را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید بلافاصله در کاسه یخ بریزید)
پیشنهاد: به جای بیکن می توانید از ژامبون استفاده کنید.