رسپی سالاد والدورف :
مواد لازم:
- 1- سس مایونز، 7 قاشق غذاخوری
- 2- آب لیموی تازه، 1 قاشق غذاخوری
- 3- نمک و فلفل، کمی
- 4- سیب قرمز متوسط. 1 عدد متوسط مکعبی خرد شده
- 5- سیب سبز متوسط. 1 عدد متوسط مکعبی خرد شده
- 6- حبه های انگور قرمز نیمه شده. 1 پیمانه
- 7- کرفس ریز شده،1 پیمانه
- 8- گردوی ریز خرد شده. ¾ پیمانه
- 9- برگ های کاهو برای تزیین
طرز تهیه سالاد والدورف :
1- در کاسه ای مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
2- سیب ها، انگور، کرفس و گردو را اضافه کنید و کامل مخلوط کنید.
3- روی ظرف را کامل بپوشانید و به مدت حداکثر 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
4- برگهای کاهو را کف ظرف سرو بچینید . سالاد را روی آن بریزید . با گردوهای ریز خرد شده تزیین کنید.
نکات:
1: سیب و انگور را پس از شستن به طور کامل خشک کنید تا سالاد آبکی نشود.
2: به جای مایونز می توانید از ماست چکیده استفاده کنید.
3: این سالاد برای 2 روز در یخچال قابل نگهداری است.
4: برای اینکه گردو طعم بهتری داشته باشد، آن را در فر تست کنید