دستور پخت مرغ سوخاری خانگی:
مواد لازم:
- 1- ران مرغ، 6 عدد
- 2- شیر، یک لیوان سرخالی
- 3- تخم مرغ، 1 عدد
- 4- آرد، یک و نیم قاشق غذاخوری
- 5- روغن مایع، یک قاشق غذاخوری
- 6- ادویه مرغ، یک قاشق چایخوری
- 7- پودر پانکو (سوخاری درشت)، یک پیمانه
- 8- زنجبیل، ½ قاشق چایخوری
- 9- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه :
– ابتدا مرغ را به همراه شیر، ادویه مرغ، زنجبیل، نمک و فلفل به مدت نیم ساعت بگذارید بپزد. یا اینکه به مدت یک شب در یخچال بگذارید مرغ در مایع مرینیت بماند.
– تخم مرغ، روغن مایع و آرد را در کاسه ای ریخته با یکدیگر مخلوط کنید.
– مرغ های پخته شده در شیر را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس در پودر پانکو بغلتانید و سرخ کنید.