دستور پخت کیک یزدی خونگی:
مواد لازم:
- 1- آرد سفید، 300 گرم
- 2- تخم مرغ، 3 عدد
- 3- شکر، 200 گرم
- 4- ماست، 150 گرم
- 5- روغن مایع؛ 175 گرم
- 6- گلاب، 2 قاشق غذاخوری
- 7- بکینگ پودر، یک قاشق سوپخوری
- 8- هل سبز ساییده، یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک یزدی خونگی :
ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس ماست، روغن و گلاب را اضافه کنید و کمی هم بزنید. در ظرف دیگری بکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط کرده و الک کنید سپس بتدریج به مایه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
داخل قالب های مافین کپسول کاغذی انداخته (یا از کپسول های مقوایی مناسب فر استفاده کنید) و قالب ها را تا کمی بیشتر از نیمه از مواد آماده پر کنید، سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک ها فرو کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا روی کیک ها طلایی شود. 10دقیقه بعد از پخت اولیه کیک دمای فر را به 185 درجه برسونید.