رسپی چیز کیک با آناناس :
مواد لازم برای کف قالب:
- 1- بیسکوئیت شکلاتی پودر شده، 300 گرم
- 2- کره آب کرده خنک، 125 گرم
مواد لازم میانی:
- 1- پنیر ماسکارپونه، 270 گرم
- 2- خامه فرم گرفته شیرین، 200 گرم
- 3- شکر، 50 گرم
- 4- آناناس نگینی خرد شده، 450 گرم یا یک قوطی
- 5- پودر ژلاتین، 1 و ½ قاشق سوپخوری
- 6- آب آناناس، 120 میلی لیتر یا ½ پیمانه
- 7- وانیل، 1/8 قاشق چایخوری
برای تزئین :
- خلال بادام و پودر پسته
طرز تهیه چیز کیک با آناناس :
یک قالب گرد کمربندی به قطر 26 سانتیمتر را با کره آب کرده چرب کنید. بیسکوئیت پودر شده و کره آب کرده را در ظرفی مخلوط کنید تا کره یکدست با بیسکوئیت مخلوط شود. سپس مخلوط را در قالب پهن کنید و با پشت قاشق پرس کنید و 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
بعد، ابتدا آب آناناس را در ظرف گود کوچیکی بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید. باید کمی بماند تا حالت اسفنجی به خود بگیرد. سپس روی حرارت غیرمستقیم به روش بن ماری بگذارید تا پودر ژلاتین حل شود و آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
در ظرفی گود و متوسط پنیر ماسکارپونه را با دور کند همزن 3 ثانیه خیلی کم بزنید و بعد شکر را بیفزایید و دوباره با همزن برقی فقط مخلوط کنید. وانیل را اضافه و مخلوط کنید و همزن را کنار بگذارید.
ژلاتین آب کرده خنک و خامهی فرم گرفته را به مایه بیفزایید و با لیسک هم بزنید و آناناس نگینی خرد شده را هم اضافه و مخلوط کنید . سپس مایه آماده شده را روی پایه بیسکوئیتی آماده شده در قالب بریزید و با پالت سطح آن را صاف کنید. روی دسر را با خلال بادام و پودر پسته تزیین کنید و آن را به مدت چهار ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از سرو باقیمانده کیک را حتما در یخچال نگهداری کنید.