رسپی دیپ شوید و خیار شور:
دیپها یا دیپینگ سسها زیر مجموعهای از خانواده سسها هستند و برای دادن طعم بهتر به غذاها استفاده میشوند.
دیپ یک نوع سس و چاشنی است که معمولا با غذاهایی مثل چیپس ذرت، نان پیتا، نان ترتیلا، کراکرها، برشهایی از سبزیجات خام، میوه ها، بعضی از غذاهای دریایی، قطعات مکعبی از گوشت و پنیر، چیپس سیب زمینی، فلافل و گاهی حتی بعضی از ساندویچها برای خوشمزه تر شدن به همراه دیپ سرو میشوند.
یکی از اصلیترین تفاوتهای سس و دیپ در این است که ما معمولا سس را روی غذا میریزیم اما برای استفاده دیپ باید غذا یا خوراکی اصلی را داخل آن غوطهور کنیم.
دیپها در کنار فینگرفود، اسنک، و میانوعده نیز سرو میشوند.
مواد لازم:
- 1- پنیر خامهای، 230 گرم
- 2- خیارشور ریز خرد شده، 1 پیمانه
- 3- پیاز شیرین ساطوری شده، ¼ پیمانه
- 4- آب خیارشور، 3 ق غ
- 5- شوید خشک، 1 ق چ
- 6- نمک دریا، ½ ق چ
- 7- فلفل سیاه، یک پنسه
طرز تهیه دیپ شوید و خیار شور:
پنیر خامه ای را داخل یک کاسه ریخته و به وسیله یک قاشق چوبی پنیر خامه را هم بزنید تا نرم شود. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و با یکدیگر خوب ترکیب کنید.
روی کاسه سلفون بکشید و حداقل برای یک ساعت قبل از سرو بگذارید در یخچال بماند.