دستور پخت غذای سالاد رول سیب زمینی :
مواد لازم:
- 1- سیب زمینی پخته، یک کیلو
- 2- سس خردل، 1 قاشق غذاخوری
- 3- سس مایونز، 3 قاشق غذاخوری
- 4- نمک و فلفل به میزان لازم
مواد میانی :
- 1- هویچ کوچک، 2 عدد
- 2- فلفل قرمز کبابی، یک عدد
- 3- نخود فرنگی پخته یا کنسرو نخودفرنگی، یک دوم پیمانه
- 4- قارچ، 200 گرم
- 5- خیار شور خرد شده، یک دوم پیمانه
- 6- ماست چکیده، 1 پیمانه
- 7- سس مایونز، 4 قاشق غذاخوری
- 8- روغن مایع، 2 قاشق غذاخوری
- 9- جعفری خرد شده، 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد رول سیب زمینی :
سیب زمینی های پخته و خنک را رنده کنید، نمک، فلفل، سس خردل و مایونز را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید و آن را دو ساعت در یخچال بگذارید. قارچ های شسته شده و کاملا خشک را ورقه ای کرده و با روغن مایع تفت دهید تا حدی که قارچ آب نداشته باشد. و از روی حرارت بردارید. در کاسه بزرگی نخودفرنگی پخته، هویچ رنده شده، خیارشور، فلفل قرمز خرد شده را ریخته و قارچ خنک شده، ماست و مایونز را به آن اضافه کرده و کاملا با یکدیگر مخلوط کرده و کنار بگذارید.
یک تکه فویل را به شکل مستطیلی باز کنید، مخلوط سیب زمینی را از یخچال خارج کرده و روی فویل باز کنید. مواد آماده میانی را روی لایه سیب زمینی بریزید و پخش کنید، بطوری که یکی دو سانت از لبه ها خالی بماند و بعد با کمک فویل آن را رول کرده و جعفری را روی سطح فویل بپاشید و رول را روی آن بغلطانید. رولت را محکم در فویل پیچیده و دو سر فویل را مانند شکلات محکم کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.
برای سرو سالاد فویل را باز کرده و مانند رولت برش دهید و همراه با غذاهای گوشتی و یا در سایر غذاها سرو کنید