رسپی دیپ رنچ مخلوط سبزیجات:
دیپها یا دیپینگ سسها زیر مجموعهای از خانواده سسها هستند و برای دادن طعم بهتر به غذاها استفاده میشوند.
دیپ یک نوع سس و چاشنی است که معمولا با غذاهایی مثل چیپس ذرت، نان پیتا، نان ترتیلا، کراکرها، برشهایی از سبزیجات خام، میوه ها، بعضی از غذاهای دریایی، قطعات مکعبی از گوشت و پنیر، چیپس سیب زمینی، فلافل و گاهی حتی بعضی از ساندویچها برای خوشمزه تر شدن به همراه دیپ سرو میشوند.
یکی از اصلیترین تفاوتهای سس و دیپ در این است که ما معمولا سس را روی غذا میریزیم اما برای استفاده دیپ باید غذا یا خوراکی اصلی را داخل آن غوطهور کنیم.
دیپها در کنار فینگرفود، اسنک، و میانوعده نیز سرو میشوند.
مواد لازم:
- 1- پنیر خامهای، 400 گرم (نرم شده)
- 2- کنسرو ذرت، 1 قوطی (400 گرمی)
- 3- فلفل دلمهای قرمز، 1 عدد (ریز خرد شده)
- 4- زیتون ریز خرد شده، 60 گرم
- 5- ادویه رَنچ، 1 بسته
طرز تهیه دیپ رنچ مخلوط سبزیجات :
همه مواد را داخل یک کاسه ریخته و با یکدیگر خوب مخلوط کنید. روی آن را با یک پلاستیک بپوشانید و به مدت 6 ساعت در یخچال بگذارید تا مزهها خوب با یکدیگر ترکیب شده و مزهها به خرد هم بروند.
شما می توانید یک شب قبل این دیپ را آماده کنید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید: