• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر لاوانتین : طرز تهیه دسر خوشمزه و آسان کافی شاپی در خانه

    دسر لاوانتین

    رسپی دسر لاوانتین :

    دستور خانم جمشیدیان عزیز

    مواد لازم:

    • 1- کیک اسفنجی، 1 عدد در قالب 20 سانتی متری
    • 2- ژله بی رتگ، 1 لیوان
    • 3- میوه‌ی دلخواه به جز کیوی
    • مواد لازم برای کرم:
    • 1 – شیر 500 میلی لیتر (2 لیوان)
    • 2- شکر، 100 گرم (نصف لیوان)
    • 3- آرد، 2 ق غ
    • 4- پودر نشاسته، 2 ق غ
    • 5- کره، 50 گرم
    • 6- پودر ژلاتین، 2 ق چ
    • 7- خامه فرم گرفته، 1 پیمانه

    طرز تهیه دسر لاوانتین:

    برای تهیه کرم: شیر، شکر، آرد، پودر نشاسته و کره را باهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد غلیظ شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس پودر ژلاتین که با آب مخلوط و روی بخار آب کاملا حل و براق شده را به آن اضافه کنید. سپس خامه فرم گرفته را به کرم اضافه کرده و مخلوط کنید. کف یک قالب گرد را ژله بی رنگ بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس میوه دلخواهتان را روی آن بچینید. دوباره روی آن ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید.


    بعد از اینکه ژله مرحله دوم هم خودش را گرفت. نیمی از کرم آماده شده را بریزید و کیک را روی آن بگذارید. بقیه کرم را هم روی کیک بریزید و همه مواد را 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کرم روی کیک کاملا ببندد. سپس دسر آماده است و می‌توانید آن را در ظرف دلخواه برگردانید.


    طرز تهیه ژله بی‌رنگ:
    یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را به همراه 75 گرم شکر و 250 میلی لیتر آب مخلوط کرده بجوشانید تا شفاف شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

    دسر لاوانتین

    About The Author