رسپی دسر لاوانتین :
دستور خانم جمشیدیان عزیز
مواد لازم:
- 1- کیک اسفنجی، 1 عدد در قالب 20 سانتی متری
- 2- ژله بی رتگ، 1 لیوان
- 3- میوهی دلخواه به جز کیوی
- مواد لازم برای کرم:
- 1 – شیر 500 میلی لیتر (2 لیوان)
- 2- شکر، 100 گرم (نصف لیوان)
- 3- آرد، 2 ق غ
- 4- پودر نشاسته، 2 ق غ
- 5- کره، 50 گرم
- 6- پودر ژلاتین، 2 ق چ
- 7- خامه فرم گرفته، 1 پیمانه
طرز تهیه دسر لاوانتین:
برای تهیه کرم: شیر، شکر، آرد، پودر نشاسته و کره را باهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد غلیظ شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس پودر ژلاتین که با آب مخلوط و روی بخار آب کاملا حل و براق شده را به آن اضافه کنید. سپس خامه فرم گرفته را به کرم اضافه کرده و مخلوط کنید. کف یک قالب گرد را ژله بی رنگ بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس میوه دلخواهتان را روی آن بچینید. دوباره روی آن ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید.
بعد از اینکه ژله مرحله دوم هم خودش را گرفت. نیمی از کرم آماده شده را بریزید و کیک را روی آن بگذارید. بقیه کرم را هم روی کیک بریزید و همه مواد را 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کرم روی کیک کاملا ببندد. سپس دسر آماده است و میتوانید آن را در ظرف دلخواه برگردانید.
طرز تهیه ژله بیرنگ:
یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را به همراه 75 گرم شکر و 250 میلی لیتر آب مخلوط کرده بجوشانید تا شفاف شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.