• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک یزدی خونگی : طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی در خانه

    کیک یزدی خونگی

    دستور پخت کیک یزدی خونگی:

    مواد لازم:

    • 1- آرد سفید، 300 گرم
    • 2- تخم مرغ، 3 عدد
    • 3- شکر، 200 گرم
    • 4- ماست، 150 گرم
    • 5- روغن مایع؛ 175 گرم
    • 6- گلاب، 2 قاشق غذاخوری
    • 7- بکینگ پودر، یک قاشق سوپخوری
    • 8- هل سبز ساییده، یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه کیک یزدی خونگی :

    ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس ماست، روغن و گلاب را اضافه کنید و کمی هم بزنید. در ظرف دیگری بکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط کرده و الک کنید سپس بتدریج به مایه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

    داخل قالب های مافین کپسول کاغذی انداخته (یا از کپسول های مقوایی مناسب فر استفاده کنید) و قالب ها را تا کمی بیشتر از نیمه از مواد آماده پر کنید، سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک ها فرو کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا روی کیک ها طلایی شود. 10دقیقه بعد از پخت اولیه کیک دمای فر را به 185 درجه برسونید.

    کیک یزدی خونگی

    About The Author