رسپی دسر براونی نوتلا :
مواد لازم:
- 1- نوتلا، 1 و ¼ پیمانه
- 2- تخم مرغ درشت، 2 عدد
- 3- آرد ½ پیمانه
-
طرز تهیه دسر براونی نوتلا :
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگیراد گرم کنید. کف یک قالب مربعی 23 در 23 را چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید. همه مواد را داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا خمیر نرمی بدست آید. درون قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
در حدود 15 دقیقه (تا زمانی که یک خلال دندان در کیک فرو کنید، تمیز بماند) بپزید. دقت داشته باشید که خمیر زیاد نپزید، چون براونی ها خشک می شوند. از فر خارج کرده بگذارید خنک شوند، سپس به شکل مربعی برش داده و سرو کنید. می توانید به همراه بستنی سرو کنید.