• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پیراشکی ران مرغ – طرز تهیه + نکات کلیدی

    طرز تهیه پیراشکی ران مرغ


    سلام دوستان
    شبتون بخیر
    همیشه دنبال کشف طعم و غذاهای جدید بودم
    امشب دستور یکی از اونا رو براتون میزارم.
    ران مرغ جذاب که طعمش هم بی نظیره.
    برای این پیراشکی احتیاج داریم به خمیر.
    برای خمیرش از خمیر همه کاره،جادویی و یا هر خمیری که باهاش پیراشکی هاتون رو درست میکنین و خوب در میاد میتونین استفاده کنین.

    راغ مرغ رو مرینیت میکنیم من با:

    • پیاز
    • آبلیمو
    • مایونز
    • فلفل سیاه
    • پودرسیر
    • پودرپاپریکا
    • نمک


    مرینیت کردم دو ساعت داخل یخچال میزارم مواد به خوردش بره.

    طرز تهیه پیراشکی ران مرغ


    بعد از دو ساعت از یخچال بیرون میارم با همون مواد روی گاز میزارم تا از حالت خامی دربیاد و یکم نرم بشه دقت کنین نباید رونا له بشه یا از هم بپاشه.
    خمیر رو نازک پهن میکنیم نواری برش میدیم دور تادور رون رو خمیر میپیچیم با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم بعد با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومالش میکنیم کنجد و سیاهدونه میپاشیم .
    فر رو از قبل گرم میکنیم سینی رو داخل فر با حرارت ۱۶۰ میزاریم تا بپزه.
    زیرش که پخت گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه.
    طعم این پیراشکیا عالیه امیدوارم دوسش داشته باشین.

    طرز تهیه پیراشکی ران مرغ

    About The Author