رسپی سالاد هفت لایه :
سالادهای لایهای تقریبا موادش در همین حول و حوشه، اگه مواد یک لایه را کمتر دوست داشتید، میتونید فقط توی دیواره پچینید و وسطش هرچی دوست داشتید بریزید.
مواد لازم:
- 1- کاهوی خرد شده، 6 پیمانه
- 2- گوجه گیلاسی (نیمه شده)، 300 گرم
- 3- تخم مرغ آب پز، 8 عدد تکه شده
- 4- نخود فرنگی فریز شده، 400 گرم
- 5- پیاز قرمز کوچک، 1 عدد
- 6- گلهای گل کلم ریز ریز شده، 400 گرم
برای سس:
- 1- سس مایونز، 1 و ½ پیمانه
- 2- خامه ترش، 1 پیمانه
- 3- پنیر پارمسان، 3/2 پیمانه
- 4- شکر، 1 ق غ
- 5- نمک، 1 ق چ
- 6- فلفل، ¼ ق چ
مواد لازم رویه سالاد :
- 1- بیکن پخته و کریسپی شده، 230 گرم
- 2- پنیر چدار رنده شده، 110 گرم
-
طرز تهیه سالاد هفت لایه:
در یک کاسه شیشهای بزرگ، لایه های سالاد را به ترتیبی که در مواد لازم گفته شده بچینبید. هر کدام در یک ردیف.
در یک کاسهی کوچک همه مواد سس را بریزید و هم بزنید تا نرم و اسموتی شود. سس را روی لایه بالایی سالاد بریزید. لبه های ظرف را تمیز و مرتب کنید. پنیر چدار رنده شده را روی سس بچینید . روی پنیر بیکن بریزید. روی ظرف سالاد سلفون بکشید و برای 6 تا 8 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.