• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوکی زرشک و پسته : طرز تهیه شیرینی و کیک به روش آسان در خانه

    کوکی زرشک و پسته

    دستور پخت کوکی زرشک و پسته :

    مواد لازم:

    • کره یا مارگارین، 150 گرم
    • پور شکر یا شکر دانه‌ریز، 60 گرم
    • زرده تخم‌مرغ، 1 عدد
    • رنده پوست لیموترش، یک دوم ق چ
    • وانیل پودری خالص، یک چهارم ق چ
    • نمک، 1 پنسه
    • آؤد، 200 گرم
    • شکلات سفید مرغوب ذوب شده برای تزیین
    • زرشک برای تزیین حدود 1 ق س
    • پسته خرد شده حدود 50 گرم

    طرز تهیه کوکی زرشک و پسته :

    تمام مواد را به دمای محیط برسانید. کره، شکر، زرده تخم مرغ، رنده پوست لیمو، وانیل و نمک را هم بزنید تا یکدست شوند ولی مدت هم زدن کوتاه باشد. آرد را افزوده و خمیر بگیرید و ورز بسیار مختصری داده و داخل کیسه به مدت نیم تا یکساعت در یخچال استراحت دهید. از یخچال خارج کرده و مابین دو لایه کیسه نایلونی یا سطح آردپاشی شده باز کرده با کاتر گرد (حدود 5 سانتی متر) قالب بزنید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. پس از خنک شدن نیمی از حلقه را در شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید و با زرشک و پسته تزیین کنید.

    نیمه دیگر را با خطوط نازک شکلات سفید تزیین کنید.
    به جای شکلات سفید از شکلات سیاه نیز می توان استفاده کرد و یا به جای زرشک از کرنبری استفاده کنید. اگر ترشی زرشک را دوست ندارید می توانید حذف کنید.

    کوکی زرشک و پسته

    About The Author