دستور پخت کوکی زرشک و پسته :
مواد لازم:
- کره یا مارگارین، 150 گرم
- پور شکر یا شکر دانهریز، 60 گرم
- زرده تخممرغ، 1 عدد
- رنده پوست لیموترش، یک دوم ق چ
- وانیل پودری خالص، یک چهارم ق چ
- نمک، 1 پنسه
- آؤد، 200 گرم
- شکلات سفید مرغوب ذوب شده برای تزیین
- زرشک برای تزیین حدود 1 ق س
- پسته خرد شده حدود 50 گرم
طرز تهیه کوکی زرشک و پسته :
تمام مواد را به دمای محیط برسانید. کره، شکر، زرده تخم مرغ، رنده پوست لیمو، وانیل و نمک را هم بزنید تا یکدست شوند ولی مدت هم زدن کوتاه باشد. آرد را افزوده و خمیر بگیرید و ورز بسیار مختصری داده و داخل کیسه به مدت نیم تا یکساعت در یخچال استراحت دهید. از یخچال خارج کرده و مابین دو لایه کیسه نایلونی یا سطح آردپاشی شده باز کرده با کاتر گرد (حدود 5 سانتی متر) قالب بزنید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. پس از خنک شدن نیمی از حلقه را در شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید و با زرشک و پسته تزیین کنید.
نیمه دیگر را با خطوط نازک شکلات سفید تزیین کنید.
به جای شکلات سفید از شکلات سیاه نیز می توان استفاده کرد و یا به جای زرشک از کرنبری استفاده کنید. اگر ترشی زرشک را دوست ندارید می توانید حذف کنید.