دستور پخت قایق کدو با میت بال :
مواد لازم:
- 1- کدوی متوسط، 3 تا 4 عدد (از طول به دو نیمه شده)
- 2- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- 3- ادویه ایتالیایی، ½ قاشق چایخوری
- 4- پودر سیر، ½ قاشق چایخوری
- 5- پودر فلفل سیاه تازه
- 6- گوشت چرخ کرده، 450 گرم
- 7- جعفری تازه خرد شده، ¼ پیمانه به اضافه مقداری برای تزیین
- 8- تخم مرغ درشت، 1 عدد
- 9- سیر، 2 حبه (رنده شده)
- 10- روغن گیاهی، 1 قاشق غذاخرری
- 11- سس مارینارا، 2 پیمانه
- 12- پنیر موزارلای رنده شده، 1 پیمانه
- 13- پنیر پارمسان، ½ پیمانه
طرز تهیه قایق های کدو با میت بال :
1- فر را در 175 درجه سانتگیراد روشن کنید. داخل کدوهای نیمه شده را خالی کنید. و آنها را در سینی فر قرار دهید و با روغن زیتون، ادویه ایتالیایی، پودر سیر، نمک و فلفل آغشته کنید. به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که نرم شوند.
2- برای درست کرده میت بال ها (کوفته قلقلی ها) در کاسه ای گوشت چرخ کرده، جعفری، تخم مرغ، سیر، نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و کاملا باهم مخلوط کنید و 24 عدد میت بال درست کنید.
3- در ماهیتابه روغن سبزیجات را داغ کنید و میت بال ها را به صورت یک لایه پهن کرده و دو طرف آن را کامل سرخ کنید تا کریسپی شوند.تقریبا 2 دقیقه برای هر سمت میت بال ها
4- سس مارینارا را روی میت بال ها ریخته به صورتی که کاملا آغشته به سس شوند، به مدت 10 دقیقه آهسته بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید
5- قایق های کدو را با میت بال ها پر کرده و روی آنها پنیر موزارلا بریزید و به مدت 5 دقیقه در فر 175 درجه بگذارید تا پنیرها ذوب شوند. از فر خارج کرده روی آنها را با پنیر پارمسان و جعفری تزیین کرده و گرم سرو کنید.