طرز تهیه سس قارچ:
این سس آسان بسیار خوشمزه و عالی است. سرو این سس به همراه استیک، ماهی، سینی سبزیجات و پوره سیبزمینی بسیار خوشمزه میشه
مواد لازم:
- قارچ، 450 گرم (خرد شده)
- روغن مایع، 2 ق غ
- هویچ متوسط، 1 عدد (رنده شده)
- پیاز کوچک، 1 عدد (نگینی خرد شده)
- آرد سفید، 3 ق غ
- استاک مرغ یا سبزیجات، 2 پیمانه
- خامه ترش، ½ پیمانه
- نمک و فلفل
- جعفری تازه خرد شده برای تزیین
طرز تهیه سس قارچ:
در یک ماهیتابه بزرگ قارچها را به همراه روغن مایع به مدت حدودا 10 دقیقه تفت دهید
هویچ رنده شده و پیاز را به قارچ اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید.
تا زمانیکه که مخلوط قارچ آماده میشود، داخل یک ماهیتابه آرد را تفت دهید تا قهوهای روشن شود، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به تدریج با همزدن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود
مخلوط آرد و خامه ترش را به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نمک و فلفل بچشید و سس را اندازه کنید. دوباره هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و روی سس جعفری تازه بپاشید.