• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد هفت لایه : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

    سالاد هفت لایه

    رسپی سالاد هفت لایه :

    سالادهای لایه‌ای تقریبا موادش در همین حول و حوشه، اگه مواد یک لایه را کمتر دوست داشتید، میتونید فقط توی دیواره پچینید و وسطش هرچی دوست داشتید بریزید. ‌‌

    مواد لازم:

    • 1- کاهوی خرد شده، 6 پیمانه
    • 2- گوجه گیلاسی (نیمه شده)، 300 گرم
    • 3- تخم مرغ آب پز، 8 عدد تکه شده
    • 4- نخود فرنگی فریز شده، 400 گرم
    • 5- پیاز قرمز کوچک، 1 عدد
    • 6- گلهای گل کلم ریز ریز شده، 400 گرم

    برای سس:

    • 1- سس مایونز، 1 و ½ پیمانه
    • 2- خامه ترش، 1 پیمانه
    • 3- پنیر پارمسان، 3/2 پیمانه
    • 4- شکر، 1 ق غ
    • 5- نمک، 1 ق چ
    • 6- فلفل، ¼ ق چ

    مواد لازم رویه سالاد :

    • 1- بیکن پخته و کریسپی شده، 230 گرم
    • 2- پنیر چدار رنده شده، 110 گرم

    طرز تهیه سالاد هفت لایه:


    در یک کاسه شیشه‌ای بزرگ، لایه های سالاد را به ترتیبی که در مواد لازم گفته شده بچینبید. هر کدام در یک ردیف.
    در یک کاسه‌ی کوچک همه مواد سس را بریزید و هم بزنید تا نرم و اسموتی شود. سس را روی لایه بالایی سالاد بریزید. لبه های ظرف را تمیز و مرتب کنید. پنیر چدار رنده شده را روی سس بچینید . روی پنیر بیکن بریزید. روی ظرف سالاد سلفون بکشید و برای 6 تا 8 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. ‌‌

    سالاد هفت لایه

    About The Author